Hur kontaktar jag er?

Köp online - hämta här

Hos oss kan du använda "Köp online - hämta här", "Click & Collect" eller vad du nu väljer att kalla det. Detta är ett snabbt och bra alternativ för dig som bor i närheten av Tidaholm och vet vad du ska ha för någonting. Så här går det till!

1. Klicka in på www.rembutiken.se och handla din produkter. Välj fraktsättet "Hämta i Tidaholm" som alternativ i kassan.
  2. Invänta ett SMS från oss att din order är redo för avhämtning.
  3. Hämta upp din order enligt instruktionerna i ditt SMS, när du vill - dygnet runt.
  4. Klart!

Genom att använda detta sätt hjälps vi åt att minska köbildning och kan hjälpa de som verkligen behöver snabbare. Framför allt så behöver du inte anpassa dig efter våra öppettider.

Tack för visad hänsyn!

Kundservice via mejl eller chatt

Om du mejlar oss så svarar vi alltid inom 24 timmar på vardagar och eftersom vi har riktigt hårt tryck på supporten så ber vi dig att försöka lösa problemet själv i första hand, men om du inte lyckas så var riktigt förberedd innan du mejlar/chattar med oss och ha t.ex. modellnummer, produktnummer, årsmodell och klippbredd inkluderat i ditt meddelande så förenklar du mycket för oss och du får ett snabbare och bättre svar.

Vanliga frågor som du ofta kan lösa själv genom att läsa här kan vara följande (klicka på länkarna nedan).

Vilken drivrem eller gräsklipparkniv passar på min gräsklippare?

Varför står det att produkten passar min gräsklippare när det inte stämmer?

Det står fel leveransadress i order/leveransbekräftelse?

Hur mäter jag min gamla rem?

Kan jag returnera en produkt?

Behöver jag betala returfrakten själv?

När får jag tillbaka pengarna för min retur?

Jag har betalt för snabb frakt (Varubrev 1:a klass), men inte fått något än?

Kan jag lägga till eller ta bort produkter på min order?

Hur returnerar jag en produkt?

Kan jag byta produkt?

Produkten gick sönder, kan ni skicka en ny?

Vilka länder säljer ni till?

Du kan skicka mejl eller starta en chatt (när den är öppen) genom att klicka på "Frågor & svar!" längst ner till höger på www.rembutiken.se. Alternativt kan du skicka ett mejl genom att klicka på länken nedan eller kontakta oss på kundservice@rembutiken.se istället. Chatten är öppen när resurser finns.

Kontaktformulär

Kundservice via telefon

OBS! Kundservice via telefon har stängt på grund av semester och vi öppnar den preliminärt under vecka 32 igen.

Vår kundservice via telefon har öppet onsdag och torsdag helgfria vardagar mellan klockan 10.00 - 12.00 och eftersom vi har riktigt hårt tryck på supporten så ber vi dig att försöka lösa problemet själv i första hand genom att läsa vår information i alla kategorier på denna sida eller att vara riktigt förberedd med t.ex. modellnummer, produktnummer, årsmodell och klippbredd när du kommer fram så att alla samtal löper på snabbt och smidigt. Vanliga frågor som du ofta kan lösa själv genom att läsa här kan vara följande (klicka på länkarna nedan).

Vilken drivrem eller gräsklipparkniv passar på min gräsklippare?

Varför står det att produkten passar min gräsklippare när det inte stämmer?

Det står fel leveransadress i order/leveransbekräftelse?

Hur mäter jag min gamla rem?

Kan jag returnera en produkt?

Behöver jag betala returfrakten själv?

När får jag tillbaka pengarna för min retur?

Jag har betalt för snabb frakt (Varubrev 1:a klass), men inte fått något än?

Kan jag lägga till eller ta bort produkter på min order?

Hur returnerar jag en produkt?

Kan jag byta produkt?

Produkten gick sönder, kan ni skicka en ny?

Vilka länder säljer ni till?

Har du fortfarande inte hittat något svar på din fråga? Välkommen att ringa oss på 0502-65 31 31.

Övrigt

Oavsett om du ställer frågor via telefon, mejl, chatt eller läser vår information på produktsidorna så är detta endast vägledande svar/information och det är inte garanterat till 100% att denna produkt just passar ditt ändamål.

Men om du har en gammal beteckning på t.ex. en kilrem eller om du har ett originalnummer på drivremmen, gräsklipparkniven eller knivspindeln så kan det inte bli fel så länge som vi har samma beteckning eller originalnummer på vår produkt.