Hur kontaktar jag er?

Kundservice via telefon

Vår kundservice via telefon har öppet onsdag och torsdag helgfria vardagar mellan klockan 10.00 - 12.00 och eftersom vi har riktigt hårt tryck så ber vi dig att försöka lösa problemet själv i första hand genom att läsa vår information i alla kategorier på denna sida eller att vara riktigt förberedd när du kommer fram så att alla samtal löper på snabbt och smidigt. Vanliga frågor som du ofta kan lösa själv genom att läsa här kan vara följande (klicka på länkarna nedan).

Vilken drivrem eller gräsklipparkniv passar på min gräsklippare?

Det står fel leveransadress i order/leveransbekräftelse?

Hur mäter jag min gamla rem?

Kan jag returnera en produkt?

Behöver jag betala returfrakten själv?

När får jag tillbaka pengarna för min retur?

Jag har betalt för snabb frakt (Varubrev 1:a klass), men inte fått något än?

Har du fortfarande inte hittat något svar på din fråga? Välkommen att ringa oss på 0502-65 31 31.

Kundservice via mejl eller chatt

Om du mejlar oss så svarar vi alltid inom 24 timmar på vardagar, men samma som ovan gäller även här. Försök att lösa problemet själv i första hand eller var riktigt förberedd när du kommer fram med t.ex. modellnummer, produktnummer, årsmodell och klippbredd så förenklar du mycket för oss och du får ett snabbare och bättre svar.

Du kan skicka mejl eller starta en chatt (när den är öppen) genom att klicka på "Frågor?" längst ner till höger på www.rembutiken.se. Alternativt kan du skicka ett mejl genom att klicka på länken nedan eller kontakta oss på kundservice@rembutiken.se istället.

Kontaktformulär

Övrigt

Oavsett om du ställer frågor via telefon, mejl, chatt eller läser vår information på produktsidorna så är detta endast vägledande svar/information och det är inte garanterat till 100% att denna produkt just passar ditt ändamål.

Men om du har en gammal beteckning på t.ex. en kilrem eller om du har ett originalnummer på drivremmen, gräsklipparkniven eller knivspindeln så kan det inte bli fel så länge som vi har samma beteckning eller originalnummer på vår produkt.