Kan jag använda begränsningskabeln till vilken robotgräsklippare som helst?

Ja, så länge som din robotgräsklippare använder sig av en så kallad begränsningskabel/signalkabel för att bestämma sin klippyta så är det inga problem.

Nedan ser du några olika "nivåer" på begränsningskablar och vi säljer de flesta, men om du inte har problem med mycket gnagare och har en helt vanlig trädgård på upp till 6000 kvm så rekommenderar vi dig att köra på Premium-kabeln då denna har fått väldigt bra recensioner.

Euro Standard - Denna kabel är kopparbeklädd och har en förtennad aluminiumkärna. Denna begränsningskabel med aluminiumkärna motsvarar den kabel som många tillverkare av robotgräsklippare ofta säljer/skickar med vid köp av ny robotgräsklippare.

Premium - Denna kabel är en riktig storsäljare och har en förtennad kopparkärna vilket gör att den räcker gott och väl till för de allra flesta behov och installationer. Finns i flera olika längder och inkluderas även i de kompletta installationspaket som vi säljer.

Premium+ - Denna kabel har en förtennad kopparkärna, men med något kraftigare isolering än Premium-kabeln.

Premium HD (Heavy Duty) - Denna kabel har en förtennad kopparkärna med förstärkt isolering och extra låg resistans vilket gör den lämplig för riktigt stora installationer.

Premium Rodent Resist - Denna kabel har en förtennad kopparkärna och är utrustad med en speciell isolering som håller extra hög motståndskraft mot t.ex. gnagare.