Kan jag hämta min order hos er?

Hos oss kan du använda "Köp online - hämta här", "Click & Collect" eller vad du nu väljer att kalla det. Detta är ett snabbt och bra alternativ för dig som bor i närheten av Tidaholm.

Så här går det till

1. Klicka in på www.rembutiken.se och handla din produkter. Välj fraktsättet "Hämta i Tidaholm" som alternativ i kassan.
  2. Invänta ett SMS från oss att din order är redo för avhämtning.
  3. Hämta upp din order i våra paketskåp enligt instruktionerna i ditt SMS, när du vill - dygnet runt.