Har ni någon fysisk butik?

Nej, vi har ingen fysisk butik som du kan gå omkring i och plocka varor, men vi har däremot en "hämtbutik" som du kan komma till för att handla dina produkter som vi hämtar på lagret åt dig, men kontakta oss gärna innan du kommer för att säkerställa att vi har efterfrågad produkt på lager.

Observera att vår hämtbutik inte är någon serviceverkstad där vi ska montera drivremmar på din gräsklippare, byta kuggrem på din elhyvel eller plocka isär din motorsåg för att se vilket sågsvärd eller sågkedja som passar. När du kommer till oss bör du veta vad det är som du ska ha och om du inte vet det vill vi att du har med dig den informationen som vi kräver (se nedan)

Gräsklippare/snöslunga

Om du ska köpa reservdelar till din gräsklippare eller snöslunga så måste vi ha ett originalnummer på reservdelen eller ett foto på typskylten/typskyltarna.

Du kan själv ta reda på originalnummer med hjälp av typskylten, klicka här för instruktioner och sök därefter på originalnumret på produkten i vår nätbutik utan mellanslag eller bindestreck.

Motorsåg

Om du ska köpa sågkedjor/sågsvärd till din motorsåg så måste vi ha information om infästning, längd, spårbredd, kedjedelning och antal drivlänkar.

Drivremmar

Titta på den gamla drivremmen och leta efter beteckning, sök i så fall på denna beteckning i vår nätbutik utan mellanslag eller bindestreck.

OBS! Vi ber samtliga kunder att försöka lägga en hämtorder hos oss i första hand. Det finns information på Facebook, Instagram, under frågor & svar samt på RemButiken.se hur man går tillväga. Om du inte vet vilken produkt du ska ha efter att ha följt stegen ovan så mejlar du till kundservice@rembutiken.se så hjälper vi dig den vägen så att du därefter kan lägga en hämtorder.

Här hittar du instruktioner för hur du lägger en hämtorder som du därefter kan hämta i vårt paketsklåp, när du vill - dygnet runt.

Våra öppettider är

Måndag: Stängt
Tisdag: 14.00 - 16.00
Onsdag: 14.00 - 16.00
Torsdag: 14.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 12.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Observera att öppettiderna kan variera i samband med helgdagar.