Kan jag få min leverans till en annan adress?

Privatperson (Sverige)

Om det gäller MyPack Collect så ändrar du detta själv i kassan innan du slutför köpet. Du fyller i önskat postnummer dit du vill ha din order och väljer valfritt postombud/utlämningsställe.

Om det gäller Varubrev så svarar du på orderbekräftelsen direkt efter lagd order så ska vi göra ett försök att ändra leveransadressen. Mejlet måste innehålla namn, adress, postnummer, ort och mottagarens mobilnummer för eventuell sms-avisering.

Företag (Sverige)

Företagskunder kan välja särskild leveransadress i kassan innan de slutför köpet.