Fakturan från Klarna/Billie specificerar inte moms?

Det händer tyvärr att fakturan/betalningsinstruktionen från Klarna/Billie inte visar moms. Därför får du ett kvitto som en PDF i orderbekräftelsen, men också en papperskopia tillsammans med dina produkter.

Du kan också hämta och skriva ut ditt kvitto från ditt konto genom att logga in och välja valfri order.

Kvittot specificerar samtliga produkter, belopp, moms och andra nödvändiga detaljer för att du ska kunna använda detta som bokföringsunderlag.