Köp online - hämta här

Hos oss kan du använda "Köp online - hämta här", "Click & Collect" eller vad du nu väljer att kalla det. Detta är ett snabbt och bra alternativ för dig som bor i närheten av Tidaholm och vet vad du ska ha för någonting. Så här går det till!

1. Klicka in på www.rembutiken.se och handla din produkter. Välj fraktsättet "Hämta i Tidaholm" som alternativ i kassan.
  2. Invänta ett SMS från oss att din order är redo för avhämtning.
  3. Hämta upp din order enligt instruktionerna i ditt SMS, när du vill - dygnet runt.
  4. Klart!

Genom att använda detta sätt hjälps vi åt att minska köbildning och kan hjälpa de som verkligen behöver snabbare. Framför allt så behöver du inte anpassa dig efter våra öppettider.

Tack för visad hänsyn!