Vilken motorservicesats, luftfilter eller tändstift passar min motor?

Denna guide endast för motorer från Briggs & Stratton.

För att ta reda på detta så börjar du med att skriva ner modellnumret på din Briggs & Stratton-motor (finns på en typskylt på motorn). Klicka in på länken nedan och följ de steg som passar bäst in på din produkt.

https://www.briggsandstratton.com/eu/sv_se/support/manuals.html

När du har fått fram sprängskissen och hittat de reservdelar på din motor som du behöver så skriver du in originalnumret på reservdelen i sökrutan i vår butik så hittar du rätt produkt. På varje motorservicesats i vår butik står det originalnummer på produkterna som ingår så att du enkelt kan se att det är rätt.

Tänk på att en produkt kan ha flera olika originalnummer.