Hur kontaktar jag er?

Köp online - hämta här

Hos oss kan du använda "Köp online - hämta här", "Click & Collect" eller vad du nu väljer att kalla det. Detta är ett snabbt och bra alternativ för dig som bor i närheten av Tidaholm.

Så här går det till

1. Klicka in på www.rembutiken.se och handla din produkter. Välj fraktsättet "Hämta i Tidaholm" som alternativ i kassan.
  2. Invänta ett SMS från oss att din order är redo för avhämtning.
  3. Hämta upp din order i våra paketskåp enligt instruktionerna i ditt SMS, när du vill - dygnet runt.

Kundservice via mejl eller chatt

Om du behöver reservdelar till gräsklippare eller snöslunga så ber vi dig att bifoga en bild på typskylten i första mejlet så får du ett snabbare och bättre svar från oss.

Vanliga frågor som du ofta kan lösa på egen hand genom att läsa här kan vara följande (klicka på länkarna nedan).

Vilken drivrem eller gräsklipparkniv passar på min gräsklippare?

Varför står det att produkten passar min gräsklippare när det inte stämmer?

Det står fel leveransadress i order/leveransbekräftelse?

Hur mäter jag min gamla rem?

Kan jag returnera en produkt?

Behöver jag betala returfrakten själv?

När får jag tillbaka pengarna för min retur?

Jag har betalt för snabb frakt (Varubrev 1:a klass), men inte fått något än?

Kan jag lägga till eller ta bort produkter på min order?

Hur returnerar jag en produkt?

Kan jag byta produkt?

Produkten gick sönder, kan ni skicka en ny?

Vilka länder säljer ni till?

Om du fortfarande inte har hittat något svar på din fråga så mejlar du oss på kundservice@rembutiken.se så svarar vi så fort vi kan under helgfria vardagar.

Övrigt

Oavsett om du ställer frågor via mejl, chatt eller läser vår information på produktsidorna så är detta endast vägledande svar/information och det är inte garanterat till 100% att denna produkt just passar ditt ändamål.

Men om du har en gammal beteckning på t.ex. en kilrem eller om du har ett originalnummer på drivremmen, gräsklipparkniven eller knivspindeln så kan det inte bli fel så länge som vi har samma beteckning eller originalnummer på vår produkt.